Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Telefonszám 06-80-203-776. Köszönettel Magyar Nemzeti Bank.
EN
EN

Regisztráció

Itt regisztrálhatja magát, amennyiben extra tartalmakat kíván elérni a Magyar Nemzeti Bank honlapján. A sikeres regisztrációról e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Regisztrációja kizárólag visszaigazolás után lép életbe.

Az extra tartalmakat kizárólag akkor tudja elérni, ha rendelkezik az ehhez szükséges jogosultsággal. Jogosultságigényét a megtekinteni kívánt zárt tartalom jogosultságigénylés oldalán tudja elindítani. Az MNB egyedileg bírálja el az indított igényeket. Igénye elfogadását követően elérhetővé vállnak az adott jogosultsághoz tartozó extra tartalmak, melyek megtekintéséhez további regisztráció már nem szükséges. A honlap meglátogatásakor csupán annyi teendője van, hogy felhasználónevével és jelszavával belép az oldalra és a megtekinteni kívánt tartalomhoz navigál.

A Magyar Nemzeti Bank az igényeket egyedileg bírálja el. Az MNB fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül törölje regisztrációját illetve megváltoztassa a regisztráció és a jogosultságkezelés szabályait. A regisztráció során megadott adatokat az MNB bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.A rendszer naplózza a benne végrehajtott tevékenységeket. A naplók és az egyéb felhasználói adatok tekintetében az MNB a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően jár el.A felhasználói névben csak az angol abc nagy és kisbetűi, valamint számok szerepelhetnek és legalább 3, legfeljebb 20 karakter hosszú lehet.

Adja meg jelszavát. Csak az angol abc nagy és kisbetűi, valamint számok szerepelhetnek benne, és legalább 8 karakternek kell lennie.

Kérjük adja meg e-mail címét!

Kérjük opcionálisan adja meg a titulusát.

Kérjük adja meg a vezetéknevét!

Kérjük opcionálisan adja meg a középső nevét.

Kérjük adja meg a keresztnevét!

Kérem adja meg a cég nevét

Kérem adja meg a cég címét

Kérjük adja meg telefonszámát!

A regisztrációhoz kötött weboldal használatával Ön elfogadja a Jogi nyilatkozatot és az Adatvédelmi tájékoztatót.
A Magyar Nemzeti Bank az igényeket egyedileg bírálja el. Az MNB fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül törölje regisztrációját illetve megváltoztassa a regisztráció és a jogosultságkezelés szabályait. A regisztráció során megadott adatokat az MNB bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.A rendszer naplózza a benne végrehajtott tevékenységeket. A naplók és az egyéb felhasználói adatok tekintetében az MNB a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően jár el.